Tvrtka Privatnost j.d.o.o. iz Zagreba obavlja aktivnosti edukacije, savjetovanja i implementacija vezanih uz zaštitu osobnih podataka, međunarodne norme za informacijsku sigurnost i vođenje projekata.

Ubrzani razvoj informacijskih tehnologija donio je nove izazove vezane uz zaštitu osobnih podataka. Mogućnosti za dijeljenje, prikupljanje i obradu podataka su drastično porasle, a samim time i mogućnosti zlouporabe. Tehnologija je omogućila s jedne strane, kako privatnim tvrtkama i pojedincima, tako i državnim institucijama da koriste osobne podatke na do sada nepredviđene načine kako bi što efikasnije ispunile svoje zadatke i obveze, dok s druge strane, sve češće, pojedinci sami objavljuju svoje osobne informacije i čine ih javno dostupnim čime povećavaju rizik od uporabe raznih alata za praćenje, pohranu, identificiranje i profiliranje od trećih strana.

Tvrtka Privatnost j.d.o.o. je prepoznala nove izazove te nudi niz usluga kojima se mogu ublažiti ili u potpunosti otkloniti neželjene posljedice, pomaže pri implementaciji novih zakonskih okvira i samom praćenju istih.

PODACI TVRTKE
Naziv: PRIVATNOST, jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i usluge
Sjedište tvrtke: Sv. Mateja 62, 10000 Zagreb
MBS: 080910887
OIB: 00675756848

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0